Támogatás

Működési támogatás

Alapítványunk szinte teljesen magánadományokból tartja fenn magát. Ahhoz, hogy munkánkat normális körülmények között, precízen tudjuk végezni mi is támogatásra szorulunk. Amennyiben támogatni kívánja működésünket, rendezvényeinket, megteheti utalással számlaszámunkon. Ha tárgyi adománnyal segítene, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Bankszámlaszám:
11720001 – 20164980
OTP-Bank Nyrt.

Sport támogatás

Alapítványunk nagyon fontosnak tartja, hogy az általunk támogatott sérült gyermekek, minél több sportlehetőséghez jussanak.

Az általunk támogatott sportolókat képviselő egyesületek a tagdíjakból, pályázati, önkormányzati, kisebb szponzori támogatásokból tartják fent magukat. . Ezek a források az edzési lehetőségek biztosítására, versenyekre történő utazásra, sporteszközök beszerzésére szűkösen, vagy csak részben elegendőek. . A hazai versenyek többségénél a résztvevő sportolók hozzájárulást fizetnek a szövetség részére az ellátás részbeni, vagy teljes finanszírozása címszóval. Ez komoly problémát jelent a tagszervezetek számára, sok esetben nem tudnak részt venni a működési településüktől távolabbi rendezvényen.

A támogatott egyesületek, sportolók listáját, az aktuális versenyeket hamarosan megtalálják oldalunkon.

Kérjük Önöket segítsék munkánkat akár pénzadománnyal, akár sportszerekkel.

Tanszergyűjtés!

2020 július 1.-től induló gyűjtésünkkel azon sérült gyermeket nevelő családokat szeretnénk támogatni, akik a járvány helyzet miatt nehéz anyagi helyzetbe kerültek. Iskolatáskákat, tolltartókat, füzetcsomagokat, írószereket szeretnénk vásárolni, segítve ezzel a szülőknek.

Támogatás módja: pénzadományát számlaszámunkon várjuk, közleménybe kérjük, írja be tanszer.

Szívesen fogadjuk tanszeradományát is, honlapunkon megtalálja telefonos elérhetőségünket, email címünket kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A gyűjtés vége: Szeptember 1.

Átadás: folyamatosan a beérkezés függvényében.

Translate »